Derfor har vi kirken

Kirken er til for at vi kan høre det glade budskab om vore synders forladelse. Det giver os mod til at leve vort fælles liv i ansvar for hinanden og med håb til fremtiden.

Kirken er for alle. Enhver, der er døbt i Folkekirken, er medlem af den. Enhver - også ikke medlemmer - kan deltage i gudstjenesten på lige fod.

Nok er vi vidt forskellige. Men i kirken er vi alle lige over for Gud.

• Kirken er iflg. Grundloven evangelisk-luthersk. Læs herom i Luthers lille Katekismus bag i Salmebogen.

• Kirkens fællesskab består af alle, der vil være med. Kirkens liv er alle dens medlemmers ansvar.

• Gudstjenesten er kirkens hjerteslag. Her mødes vi for at takke Gud for livet og for at høre "hvad Gud vil tale til os".

• Gudstjenesten er ikke underholdning men glædelig alvor. Den kræver som alt andet, der er vigtigt, - fordybelse.