Du er her:

Ny organist i Frederikshavn kirke

En glad spillemand!

I skrivende stund er der lang tid til maj, og jeg kan næsten ikke vente!

Jeg hedder Claus Bach Nielsen, er 37 år og pr. 1. maj ny organist ved Frederikshavn Kirke.

Det er mig en glæde at få lov til at bidrage med musik til både sorger og glæder i den flotte nyrestaurerede  kirke lige midt i byen. Den er blevet så smuk med en skøn akustik og mange muligheder.

Jeg kender både kirke og by i forvejen, da jeg for nogle år tilbage var ansat i Bangsbostrand, og jeg har ved forskellige lejligheder spillet flere gange i Frederikshavn Kirke. I mellemtiden har jeg som småbørnsfar til 3 skønne unger haft en roligere stilling i Løkken, men nu er børnene lidt større og spillefingrene kribler igen. Jeg glæder mig til at gense gamle kendinge og ikke mindst at møde nye ansigter og lære Frederikshavn Sogn godt at kende.

Privat bor jeg i Hjørring og er gift med Katrine, som er klassisk sanger. Sammen har vi Matilde på 11, Karla på 7 og Johan på 4 år.

Allerede nu har jeg fået en fantastisk modtagelse af kommende kolleger og menighedsråd. Tusind tak for det! Jeg kan kun glæde mig til at trække i arbejdstøjet!

Del dette: