Du er her:

Ny præst i Frederikshavn sogn og provsti

Frederikshavn sogn har fået ny sogne- og ungdomspræst

Jeg er Mia Geisler, 35 år, og ansat som ny sogne- og ungdomspræst i Frederikshavn kirke og provsti fra december. Jeg er nyuddannet cand. theol. fra Københavns Universitet og har gennemført Pastoralseminariets uddannelsesforløb også i København i 2019.

Det er min ambition at skabe et rum i kirken til og med de unge, sådan at de oplever at kirken også inkluderer og samtaler med dem - måske på en anderledes måde, end de kender det. I samarbejde med kirke- og kultur medarbejder, Louise Haese Sørensen, er vi i færd med at brygge på nye idéer til gudstjenester og events for 2020.

Jeg ser frem til at flytte til Frederikshavn og at indgå i kirkens dygtige præstestand og øvrige personale. Tiltrædelsen i denne stilling er et stort ønske, som nu går i opfyldelse for en nyuddannet ”præstespire” som mig. Jeg ønsker at blive jer alle en nærværende og begejstret præst i dette spændende, alsidige embede.

Min ordination finder sted i Budolfi kirke den 5. december kl. 17. Jeg indsættes i Frederikshavn kirke den 15. december kl. 10. Du er velkommen og jeg glæder mig til at møde dig.

Del dette: