Meditations gudstjeneste

Torsdag d. 23. januar kl. 17.00 i Frederikshavn kirke v/sognepræst Janet Ligaard

Meditations gudstjeneste er bøn, stilhed, andagt og eftertanke hvor musikken passer til.

Tema: Tilgivelse

Hvad er tilgivelse? Er det at holde op med at være vred? Er det at aftale, at en episode fra nu af skal være glemt og ikke længere må tales om?

I kristendommen får vi at vide, at vi skal tilgive hinanden. Men mange af os har et lidt anstrengt forhold til kravet om tilgivelse, bl.a fordi det ofte bliver brugt til at lægge låg på konflikter og vrede.

Så hvad er tilgivelse egentlig? Vi vil prøve at forstå, hvad den handler om. Og måske finde Guds hjælp til at tilgive, eller hjælp til at bære, når det er svært eller umuligt for os at tilgive.

Efter meditations gudstjenesten er der kaffe/the.

Kyndelmisse

Søndag d. 2. februar kl. 17.00 v/ sognepræst Inger Due Borré

I gamle dage fejrede man kyndelmisse 2. februar bl.a. for at markere, at man nu var halvt igennem den strenge vinter, og at lyset igen havde fået mærkbart mere magt udenfor. Selvom vi nu om stunder er mindre udsatte, så kan vi godt glæde os over at vinteren er på retur, og at lyset tiltager fra dag til dag.

Sammen med kirkens kor holdes en stemningsfuld aftengudstjeneste, hvor vi starter i en mørk kirke, og så vil der i løbet af gudstjenesten bliver tændt flere og flere lys. Alle kan denne aften tænde et lys i løbet af gudstjenesten.

Efter gudstjenesten serveres der suppe i Sognehuset.
Det er gratis at deltage i spisningen, men tilmelding skal ske til Kirkekontoret på tlf. 98 42 05 99 eller på mail: kisw@km.dk senest fredag den 31. januar kl.12.00