Meditations gudstjeneste

v/sognepræst Janet Ligaard

Meditations gudstjeneste er bøn, stilhed, andagt og eftertanke hvor musikken passer til.

Tirsdag d. 17. marts kl. 17.00: Tema: Skønhed  (tilmelding senest d. 12. marts)

Torsdag d. 28. maj kl. 17.00: Tema: Dåb             (tilmelding senest d. 26. maj)

Efter meditations gudstjenesterne er der et let traktement i Sognehuset

Der er tlmelding til spisning til kirkekontoret på tlf. 98420599 eller mail: kisw@mail.dk

Nadver gudstjeneste

Skærtorsdag d. 9. april kl. 17.00 v/ sognepræst Janet Ligaard

Kom og vær med til en stemningsfuld gudstjeneste med medvirken af sopran Katrine Bach Skovmand og hvor nadveren og fællesskabet med Kristus er i centrum.

Bagefter spiser vi aftensmad sammen i Sognehuset.

Tilmelding til spisning senest tirsdag d. 7. april kl. 12.00 til kirkekontoret på tlf. 98420599 eller mail: kisw@km.dk

4. maj - 75 året for befrielsen

En lærke letted´og tusind fulgte....

I år er det 75 år siden vores land blev befriet.

Men fred og frihed er ingen selvfølge, heller ikke i Danmark.

Vi skal huske historien og det, vi kommer af, både så vi kan sætte pris på det, vi har, og at vi holder os for øje, at demokrati og retfærdighed ikke er nogen naturlov i vores samfund, men fortsat noget der må plejes og bevares.

Vi mødes ved Fladstrand kirke 4. maj kl. 16.30

Historiker Erik Christensen vil vise os, hvor et par af byens frihedskæmpere er stedt til hvile på kirkegården, og han vil fortælle os lidt om dem. Efter en halv time/tre kvarter holder vi en kort, højtidelig andagt i Fladstrand kirke og vi slutter af med en sandwich eller lign. samt drikkelse.

Det er gratis at deltage i arrangementet, men tilmelding til sandwich/drikkelse skal ske senest 30. april inden kl. 12 til kirkekontoret på tlf. 98420599 eller mail: kisw@km.dk

Medvirkende: historiker Erik Christensen, sopran Lise Robenhagen Hjørne, organist Claus B. Nielsen og sognepræst Janet Ligaard.