Nytårsgudstjeneste

1. januar kl. 16.00 v/ sognepræst Inger Due Borré

"Vær velkommen, Herrens år, og velkommen herhid"

Sådan har vi måske sunget ved midnat nytårsaften sammen med pigekoret.
Ved nytår står vi på kanten af det gamle år, som vi er ved at afslutte med alt det kendte og brugte og vi er lige ved at tage det første skridt, denne første dag i året, ind i det nye år, som står ukendt og ubrugt foran os.

Det fejrer vi med en gudstjeneste, hvori vi vil se frem mod det kommende år.

Efter Gudstjenesten ønsker vi hinanden et godt nytår med et glas vin og kransekage.

Kyndelmisse

Søndag d. 2. februar kl. 17.00 v/ sognepræst Inger Due Borré

I gamle dage fejrede man kyndelmisse 2. februar bl.a. for at markere, at man nu var halvt igennem den strenge vinter, og at lyset igen havde fået mærkbart mere magt udenfor. Selvom vi nu om stunder er mindre udsatte, så kan vi godt glæde os over at vinteren er på retur, og at lyset tiltager fra dag til dag.

Sammen med kirkens kor holdes en stemningsfuld aftengudstjeneste, hvor vi starter i en mørk kirke, og så vil der i løbet af gudstjenesten bliver tændt flere og flere lys. Alle kan denne aften tænde et lys i løbet af gudstjenesten.

Efter gudstjenesten serveres der suppe i Sognehuset.
Det er gratis at deltage i spisningen, men tilmelding skal ske til Kirkekontoret på tlf. 98 42 05 99 eller på mail: kisw@km.dk senest fredag den 31. januar kl.12.00

Meditations gudstjeneste

Torsdag d. 23. januar kl. 17.00 i Frederikshavn kirke v/sognepræst Janet Ligaard

Tema: Tilgivelse

Meditations gudstjeneste er bøn, stilhed, andagt og eftertanke hvor musikken passer til.

Efter gudstjenesten er der kaffe/the.