Minikonfirmander

Undervisningen er frivillig og er en optakt til konfirmandundervisningen i 7. klasse. Den giver en indføring i kirkens liv og kristendommens store fortællinger. Sådan er den en vigtig del af den oplæring i kristendom, som er en naturlig følge af barnedåben.

Der undervises i Frederikshavn Kirkes lokaler efter skoletid ca. 1½ time en ugentlig eftermiddag i enten efteråret eller foråret. Børnene transporteres mellem skolen og kirken i bus.

Klassen får brev med hjem fra skolen, når et  hold startes op.

Eleverne i 3. klasse på Frydenstrandskolen tilbydes minikonfirmandundervisning i Frederikshavn Sogn.

Minikonfirmandforløb i uge 22

Til maj måned udbydes der minikonfirmandundervisning i Frederikshavn Sogn. Det er et ugeforløb med afsluttende familiegudstjeneste om fredagen. Alle 3-klasser for Frydenstrandskolen får en invitation efter påske.

Samværet foregår i Sognehuset (Kirkepladsen 4) mandag til fredag eftermiddag i uge 22. Børnene afhentes efter sidste time på skolen i bus og køres til Sognehuset. Og ligeledes retur igen.

Deltagelse i minikonfirmandundervisningen forudsætter ikke, at man er døbt.

Undervisningen begynder mandag den 28. maj til og med fredag den 1. juni. Hele forløbet afsluttes med en festlig familiegudstjeneste i Fladstrand Kirke fredag den 1. juni kl. 17.00 med efterfølgende aftensmad i Sognehuset.

Årets minikonfirmander 2018

Vores super skønne minikonfirmander 2018. Det har været et super godt forløb, hvor der er blevet grinet, leget, hørt historie, spist massere af franskbrødsmadder med pålægschokolade, været kreative og meget meget mere.

På billedet mangler Victor

Kirsten fra kirkebillen.dk har været fantastisk!