Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Lørdagskoncert

JUL
24

Lørdagskoncert


Dato Lørdag d. 24. juli 2021, Kl. 11:00 til kl. 12:00
Sted Frederikshavn kirke, Kirkepladsen 6, 9900 Frederikshavn

Marianne Heuer, sopran

Christian Vestergaard, flygel

 Marianne Heuer er klassisk sopran og operasanger. Hun er uddannet i Aalborg, Leipzig og København, og har et omfattende virke som professionel solist og korsanger. Som medlem af DR Koncertkoret medvirker hun i de store produktioner med DR Symfoniorkestret, som sendes direkte i radioen. De store koncerter bliver ofte også sendt på TV, hvor Marianne har været at finde på skærmen i de seneste ti år.

 Marianne har været en del af den nordjyske operascene i hele sit professionelle liv, og glæder sig til igen i år at dele sit kendskab og sin kærlighed til operaen i Aalborg Operafestival.

 Komponist og pianist Christian Vestergaard er uddannet i klassisk klaver fra Det Jyske Musikkonservatorium ved Annemarie Fog og uddannet organist fra Vestervig Kirkemusikskole ved Preben Nørgaard Christensen. Han arbejder fast som organist i Oxholm og Langeslund kirker og som korleder for flere kor.

 Han har komponeret musik, siden han var ganske ung, og i sin omfattende produktion udnytter han sin naturlige flair for at skabe stemninger med sin musik. Han har skrevet værker for klaver, kirkeorgel, symfoniorkester, kor og diverse ensembler, sat ny musik til sange, salmer og digte, skrevet musik til film, meditationer, podcasts m.m.

 Christian er efterspurgt, både som komponist og pianist, og har gennem mange år givet utallige koncerter i ind- og udland som solist og akkompagnatør. Hans repertoire spænder meget vidt – fra barok og romantikken til filmmusik og heavy metal.

 Program: Værker af Puccini, Purcell og Peter Heise.