torsdag d. 12. september kl. 17.00 v/ sognepræst Inger Borré

For mange er høsten i hus og fra gammel tid var afslutningen på høsten forbundet med høstgilde - samværet omkring bordet. Temaet for denne aftensang er måltidet - hvad gør det ved os at spise sammen.

Kom og vær med til Aftensang med efterfølgende gratis spisning i Sognehuset.

Tilmelding til spisningen skal ske til Kirkekontoret på tlf. 98420599 eller kisw@km.dk senest d. 10. september

torsdag d. 10. oktober kl. 17.00 v/ sognepræst Janet Ligard

Det er valgår i år - vi har afholdt både EU-parlamentsvalg og folketingsvalg. Men det er generelt en del af livet, at vi kommer ud i situationer, hvor vi bliver nødt til at vælge. På flere områder af tilværelsen. Nogle gange er valget let, andre gange mere kompliceret. Vi træffer mange valg - heriblandt livsvalg, som får stor betydning. Det handler denne Aftensang om.

Kom og vær med til Aftensang med efterfølgende spisning i Sognehuset

Tilmelding til spisning skal ske til kirkekontoret på tlf. 98420599 eller kisw@km.dk senest d. 7. oktober

torsdag d. 21. november kl. 17.00 v/ sognepræst Inger Borré

Hvad er eventyr for noget - er det kun noget vi læser?

Eller drager det også os mennesker at rejse ud på eventyr?

Kom og vær med til Aftensang med efterfølgende gratis spisning i Sognehuset

Tilmelding til spisning skal ske til kirkekontoret på tlf. 98420599 eller kisw@km.dk senest d. 20. november

Del dette: