Jazz gudstjeneste

Fredag d. 18. september kl. 19.30

v/ sognepræst Inger Borré

Temaet for denne aften er ”Modenhedens facetter” som sognepræst Inger Borré belyser gennem små refleksioner.
 Der vil være fællessang og ellers spiller jazzgruppen Come Sunday for os gennem gudstjenesten.
 Come Sunday består af hammondorganisten Kjeld Lauritsen, tenorsaxofonisten Jan Harbeck og trommeslageren Espen Laub von Lillienskjold.
 Efterfølgende er menighedsrådet vært ved at glas bobler.

Aftensang

Efterårets tre aftensange vil have Astrid Lindgren som tema.

Igennem Astrid Lindgrens forfatterskab finder vi direkte eller indirekte tilknytninger til den kirkelige tradition og til bibelske fortællinger. Hver aftensang vil have en af lindgrens figurer som sit omdrejningspunkt.

-  Torsdag d. 24. september kl. 17.00 v/ sognepræst Inger Borré  Tema: Pippi Langstrømpe

- Torsdag d. 22. oktober kl. 17.00 v/ sognepræst Inger Borré  Tema: Madicken og hendes lille søster Lisbeth

- Torsdag d. 3. december kl. 17.00 v/ sognepræst Inger Borré  Tema: Emil fra Lønneberg

Efter hver aftensang er der gratis fællesspisning i Sognehuset.

Af hensyn til maden er der tilmelding om tirsdagen før kl. 12.00 til kirkekontoret tlf. 98420599 eller mail: kisw@km.dk