Lørdag d. 14. december kl. 11.00

Søren Rasmussen, orgel

Ældresagens julekoncert

Torsdag d 12. december kl. 19.00

Med Seniorkoret, Fladstrandskoret og FDF Brassband.

Hvad der lægges i indsamlingsbøsserne går til menighedsplejen i Frederikshavn.

Amahl- og miraklet

Søndag den 15. december kl. 15.00

Amahl – og miraklet

Amahl – og miraklet er en juleopera, som Nordisk Eksperimentalscene opfører i Sct. Catharinæ Kirke, Hjørring, Skagen Kirke og Frederikshavn Kirke den 13., 14. og 15. december. Operaen er komponeret og skrevet af den italiensk-amerikanske komponist Gian Carlo Menotti i 1951 – i øvrigt som verdens første tv-opera. Den er i én akt.

Forestillingen er en familieforestilling over den bibelske fortælling om de Tre Vise Mænd, der belæsset med rige gaver følger en stjerne, som vil lede dem til en nyfødt kongesøn. På vejen får de natligt logi hos en fattig kone og hendes invalide søn, Amahl.  Før natten er omme, og selskabet må bryde op for igen at følge stjernen, vil vi opleve både musik, dans og drama.

Musikken transskriberes fra symfoniorkester til et ensemble af violin, cello, fløjte, obo, fagot, horn, klaver og slagtøj.

Instruktionen står skuespiller og instruktør Mads-Peter Neumann for. Rikke M. Kursch, der til daglig er organist ved Skagen Kirke, er korleder og kapelmester. Og til at varetage scenografi og kostumer er valget faldet på den unge designer Mine Neumann. Hun har et sikkert øje for det spektakulære og kunstnerisk nytænkende altid forankret i solidt håndværk.

Medvirkende:

Amahl - Matthias Berman /Anton Skovbjerg

Moderen - Annette Bo Nielsen

Melchior - Jens Søndergaard

Balthazar - Jens Bové

Kaspar - Jens Jagd

Pagen - Jacob G. Simonsen

Instruktør - Mads-Peter Neumann

Dirigent - Rikke M. S. Kursch

Scenograf - Mine Neumann

Orkester - The Little Midnight Orchestra

Kor - Skagen Kirkes Motetkor med venner

Billetter: voksne 210 kr., børn 75 kr. på www.ticketmaster.dk - Tlf: 70 15 65 65

eller turistbureauerne i Frederikshavn og Skagen.

Gospelworkshop for konfirmander og efterfølgende Gospelkoncert

lørdag d. 8. februar kl. 10.00 - 16.00 for konfirmanderne.

Gospelkoncert kl. 15.00 i kirken for alle.

Gospelsangerinde Heidi Bisgaard står i spidsen, når der er gospel-dag i Frederikshavn kirke.

Konfirmanderne mødes i kirken kl. 10.00 til en dag, hvor der skal sammensættes og øves et program til den offentlige koncert kl. 15.00.

Alle er velkomne til at komme og høre svingende gospel fremført af konfirmanderne kl. 15.00

Klavermusik gennem Europa

Lørdag den 29. februar kl. 14.00

Klavermusik gennem Europa+

Klaverkoncert med Pianist Claus Zielke

Claus Zielke fik sin uddannelse fra det Jyske Musikkonservatorium med klaver som hovedfag tilbage i 1995.

Han har siden undervist på musikskolerne i Vildbjerg, Ringkøbing, Kolding, Aarhus og Aalborg.

I de sidste 21 år han Claus været musiklærer ved Den Musiske Skole i Hjørring.

Claus arbejder også med rytmisk kor og er nok - af mange - kendt fra sit arbejde med gospelkoret Concentus, hvor han er musikalsk leder.

Claus er også freelance musiker og har spillet i mange forskellige sammenhæng.

Han har bl.a. spillet sammen med Slesvigske Musikkorps i Haderslev, Prinsens Musikkorps i Skive og andre ensembler rundt om i landet, ligesom han har akkompagneret mange forskellige klassiske som rytmiske kor såsom Klarup pigekor, projektkor i mange forskellige sammenhænge mm.

Programmet ved denne lørdags klaverkoncert vil være en musikalsk blanding, skrevet af komponister fra den tidlige romantiske periode til den mere moderne periode i den klassiske musikhistorie.

Det byder på værker af bl.a. Ludwig von Beethoven, Robert Schumann, Frédéric Chopin, Isaac Albéniz, Jørgen Jersild, Einojuhani Rautavaara mm.