Koncert med Kurt Ravn

- intro med Fladstrandkoret

Lørdag d. 26. oktober kl. 16.00

Billetpris: kr. 175,-

Kurt Ravn sender smukke toner gennem kirkerummet og får alle i en stemning, hvor man kan nyde tonerne og sange, vi alle kender.

Carl Ulrik Munk-Andersen akkompagnerer, og der vil i første del af koncerten være smuk ledsagelse af Fladstrandkoret.

Kurt Ravn mestrer som få både skuespillets - og sangens kunst, hvilket har bragt ham stor succes i musicalroller som bl.a. Jean Valjean i Les Miserables, Antoly i Chess, Jabbadoor i Atlantis og Che i Evita.

I 1996 debuterede han som operasanger i Wiens berømte Konzerthaus i rollen som Hr. Leonard i Carl Nielsens Maskerade.

Cd-indspilningen af Maskerade udløste senere en Grammy.

Billetter kan købes på: www.frederikshavnteaterforening.dk

Gospelkoncert - Gospel Heaven

Søndag d. 3. november kl. 16.00 - 18.00

Billetpris: kr. 295,-

I forlængelse af den 14. årgang af Danmarks største blues og soul festival Blues Heaven er der dagen efter festivalen en helt unik og “Amazing” gospel koncertoplevelse i Frederikshavn Kirke. Gospel Heaven arrangementet vil præsentere de allerstørste, prisvindende solister, der alle har baptistisk baggrund.

Koncerten vil være med de bedste stemmer fra weekendens Blues Heaven i Arena Nord: Curtis Salgado, Thornetta Davis, Tad Robinson og Kenny “Blues Boss” Wayne. Disse solister vil blive ledsaget af Joe Louis Walker’s band og The Bender Brass hornsektion, alle amerikanske kunstnere, der har en tæt tilknytning til gospeltraditionen.

I tillæg flyves et stort gospelkor ind fra London. IDMC “Individuals Dedicated to the Ministry of Christ” er et gospelkor, der i år fejrer 25-års jubilæum. Koret tæller 15 medlemmer, ledet af den prisvindende musiker, dirigent og grundlægger John Fisher. Gruppen har udgivet ni albums med gospel og soul. Koret har turneret over hele Europa og har sunget med solister, som den italienske tenor Luciano Pavarotti. De har optrådt ved åbningen af de Olympiske Lege i 2012 og Queen Elizabeth’s 60-års regent jubilæum. Herhjemme har koret optrådt på Grøn Koncert og Tinderbox med Lukas Graham.

Sidste år tiltrak Blues Heaven publikum fra 17 forskellige lande og samtlige af byens hoteller og Airbnb overnatningsmuligheder blev udsolgt flere måneder før festivalen.

Se www.bluesheaven.dk  for info om artisterne og billetter.

Billetter kan købes på: www.arenanord.dk/event/gospel-heaven

Lørdagskoncerter

Der er fri entré til alle 4 koncerter i november og december