Jesper Lundgaard i Frederikshavn Kirke

Frederikshavn Teaterforening præsenterer – Jesper Lundgaard i Frederikshavn Kirke

 

Musical Highlights og evergreens i vores smukke ny renoverede kirke –

oplev en helt unik stemning.

Lørdag den 10. november 2018 kl. 16.00

Billetter købes via: https://arenanord.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/72846

    Der er max. 500 pladser efter først til mølle princip og prisen er KUN kr. 150,- + gebyr.

Om Jesper Lundgaard

Få danske sangere har vist den bredde i deres karriere som Jesper Lundgaard. Fra storladne musicals som Les Miserables, Phantom of the Opera og Chess til nærværende og underholdende shows på TV, i koncerthusene eller i kirkerne, hvad enten det er en kirkekoncert eller en julekoncert formår Jesper Lundgaard altid at skabe en ægthed og et nærvær i de kunstneriske sammenhænge som han indgår i.

Jesper Lundgaard blev opdaget af den kendte engelske sangpædagog Ian Adam, da han deltog i en Master Class i Svendborg. Ian Adam er kendt for sit samarbejde med Andrew Lloyd Webber omkring musicals som “Cats” og “Phantom of the Opera”. Han har undervist blandt andre Elaine Paige, Sarah Brightman og Boy George. På Adams’ opfordring tog Jesper til London for at få skolet sit åbenbare sangtalent. Det var et ”Farvel” til det gamle liv og et ”Goddag” til det nye og det fremmede. Han modtog sangundervisning, dramatimer og div. danse og træningstimer under sit ophold, og efter 2 år vendte han tilbage til Danmark til en storslået karriere på den danske underholdningsscene. Anmelderroserne væltede ned over det unge talent, og snart havde Jesper mange Musicals, TV-optrædener, CD-udgivelser og solokoncerter på CV’et.

Det sker i samarbejde med UGGERHØJ-biler 


Atmosphaera lyskoncert

Vi har den fornøjelse at præsentere Atmosphaera show i Frederikshavn kirke

Torsdag d. 15. november kl. 20.30

 

En audiovisuel koncertforestilling der skaber plads til refleksion og fordybelse, skabt af lydkunstner Morten Poulsen og lyskunstner Christine H. Grøntborg.

"Kirkerummets arkitektur og historie bidrager til en sansefuld oplevelse af storhed og ydmyghed, der taler til noget grundlæggende i os. Denne kropslige følelse skabt af et rum og dets energi er svær at finde dyrket i samme grad andetsteds, og er kilde til fascination på et helt fundamentalt plan. Samtidig er kirkerummet et mentalt rum, der giver plads og ro til både fælles samhørighed og eksistentiel søgning."

skabt med støtte fra KulturKANten, Region Nord og Statens kunstfond.   Fri Entré

se link:    www.atmosphaera.dk 

 

 

 


Åbningskoncert

Genåbningen af Frederikshavn kirke vil blive markeret med en koncert

 

Søndag d. 18. november kl. 19.30

Michaela Petri vil være solist med Nordjyske Strygere

Programmet omfatter bl.a. en ny blokfløjtekoncert, som Thomas M. Kursch har komponeret til netop denne begivenhed.

Nærmere oplysninger om program offentliggøres senere.

 

Der er gratis entré

 

 


Caroline Henderson Julekoncert 2018

Tirsdag d. 20. november kl. 20.00 i Frederikshavn kirke

Julen kommer tidligt i år. I hvert fald hvis man kigger på Caroline Hendersons populære

julekoncerter. Nu kan publikum allerede begynde at glæde sig til julen 2018, hvor Danmarks jazzdiva nr. 1 igen besøger kirker landet over. Publikum kan forvente fantastiske, stemningsfulde koncerter med både gamle klassikere og julesange på repertoiret. På scenen får Henderson selskab af den anerkendte jazzpianist og sin musikalske ledsager gennem mange år Nikolaj Hess og den prisvindende guitarist og multikunstner Gustaf Ljunggren.

 

Caroline Henderson startede i 2010 en tradition med 4 udsolgte julekoncerter i Christians Kirke i København. Siden er traditionen år for år blevet udvidet til at omfatte julekoncerter i andre kirker rundt omkring i landet. 8 år er gået, og i 2017 blev det til hele 43 udsolgte julekoncerter fordelt over hele Danmark med næsten 18.000 publikummer.

 

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner. Hendersons kunstneriske formåen er imponerende med en karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderroste koncerter og udsolgte turnéer til film- og tv-optrædener samt anerkendte roller i teaterkoncerter.

Billetter kan købes via linket:  gig.to/hendersonjul

  

 

Oboist Francois Leleux med strygetrio fra Aalborg symfoniorkester

 

Onsdag d. 21. november kl. 19.30

Vi får besøg af den internationalt anerkendte franske oboist Francois Leleux, der sammen med en strygetrio fra Aalborg symfoniorkester vil spille Mozart, Beethoven og Britten.

entré 100 kr.

 

 

 

Adventsmusik i Frederikshavn kirke

  

Lørdag d. 1 december  kl. 11.00

 

Banketten synger et muntert jule program under ledelse af Birgitte Banke.

 

Gratis adgang

 

 

 

Julekoncert med Anne Linnet og trio

   Anne Linnet og hendes musikere besøger igen Frederikshavn Kirke 1. søndag i Advent.

 

Julekoncert d. 2. december 2018 kl. 19.30. Dørene åbnes kl. 18.30. 

 

Det er efterhånden en tradition at Anne Linnet og hendes musikere gæster de danske kirker ved juletid. Anne Linnet har udtalt, at hun holder af den særlige stemning, der opstår i kirkerummene ved netop denne højtid. Til koncerterne vil det være hendes egne julesange der synges, men også sange med tekst af Johannes Møllehave. I denne intime og akustiske koncertform vil Anne Linnet også fortælle anekdoter om sangene og om, hvilke tanker omkring jul og tradition der ligger bag tilblivelsen af julesangene, ligesom publikum får lejlighed til at synge med på nogle af hendes største hits som f.eks. Tusind Stykker, Smuk & Dejlig og Barndommens Gade. Bemærk: På grund af Kirkens indretning, vil der fra visse siddepladser være begrænset udsyn. Det er muligt at gøre brug af ledsagerordning/kort til dette arrangement.

 Arrangør: SIND Frederikshavn Lokalafdeling

(Entré: 260 kr. + evt. gebyr)


link til billetsalg: http://www.billetten.dk/event/72511

Adventsmusik i Frederikshavn Kirke

 

Lørdag d. 8. december kl. 11.00

 

Organist Thomas Kursch spiller fransk orgelmusik til jul og advent.

 

Gratis adgang

Kirkens Julekoncert

 

Onsdag d. 12. december kl. 19.30

 

Som det har været tradition, er det igen i år Frederikshavn bykor der vil sørge for julestemningen, ved både at synge danske og udenlandske jule sange.

Frederikshavn bykor bliver dirigeret af Søren Rasmussen, desuden medvirker organist Thomas Kursch.

 

Gratis adgang

Adventmusik i Frederikshavn Kirke

 

Lørdag d. 15. december kl. 11.00

 

 I vanlig veloplagt stil spiller Lise-Lotte Kristensen et orgel program med hovedvægten lagt på det lette og underholdende.

 

Gratis adgang

Adventmusk i Frederikshavn Kirke

 

Lørdag d. 22. december kl. 11.00

 

Det rytmiske kor "Blue Note Choir" synger et program med julesange hentet fra det rytmiske repertoire.

 

Gratis adgang