Rørkjærkoret, Esbjerg og NordjyskPigekor´s juniorkor, Vendsyssel

Lørdag d. 21. marts kl. 15.00

Unge stemmer mødes og skøn musik opstår. Koncerten er resultat af en korworkshop fra tidlig morgen, hvor korene mødes på tværs af landsdele og synger både sammen og hver for sig. Dagen har stået på sang i alle afskygninger og repertoiret er bredt fra Mozarts ”Ave Verum” til ”Raindrops on roses” fra Sound of Music.

Rørkjærkoret er Esbjergs ældste pigekor og består af piger i alderen 11-16 år. De rejser hvert år og i år er destinationen Vendsyssel. I den forbindelse var det oplagt at arbejde sammen med det jævnaldrende kor, Nordjysk Pigekors Juniorkor, som består af de yngste piger i Nordjysk Pigekor. Juniorkoret er, udover at være aspirantkor til koncertkoret, også aktive som koncertgivere i landsdelen, bl.a. på Nordsøen Oceanarium og senest i forbindelse med flytningen af Rubjerg Knude Fyr.

Der er lagt op til talentfuld skønsang.

Frank Hejslet, messing og Claus Bach Nielsen, orgel

Onsdag den 13. maj kl. 19.30

Fri entré

Messing og orgel har altid gået godt i spænd, og det kommer det også til når Frank Hejslet besøger Frederikshavn Kirke med sine instrumenter for at spille koncert sammen med organist Claus Bach Nielsen.

Frank Hejslet er autodidakt trompetist, født i 1964 og bosiddende i Sæby. Han har efterhånden spillet utallige koncerter i mange forskellige konstellationer.

Han har boet i Tyskland i 9 år, hvor han var fast trompetist på musicalen Buddy Holly, hvor han spillede flere hundrede forestillinger.Til daglig er Frank bedemand og spiller også til mange bisættelser og begravelser.

Desuden spiller han waldhorn i Sæbygarden, trompet i Brønderslev Bigband og er forsanger og trompetist i Sæby Tyrolerorkester.

Koncerten i Frederikshavn Kirke vil byde på både barok-trompet, flygelhorn, waldhorn og B-trompet, og programmet vil bestå af klassiske værker af bla. Haydn, Bach, Purcell og Mozart.

Musikskole koncert

Tirsdag d. 26. maj kl. 19.30

Traditionen tro spiller elever fra den klassiske linje på Musikskolen i Frederikshavn, koncert i Frederikshavn kirke.

De vil ved koncerten præsentere noget af den musik de arbejder med i deres undervisning.

Forskellige instrumenter kommer i sving og der bliver også plads til en sang eller to.

Velkommen!