Syng solen ned

Torsdagene  d. 16. august i Fladstrand kirke kl. 19.00

sidste aften i sommerens løb med "syng solen ned", hvor menigheden vælger salmerne blandt vore smukke aften- og sommersalmer.

Efterfølgende er menighedsrådet vært ved et køligt glas hvidvin.

Jesper Lundgaard i Frederikshavn Kirke

Frederikshavn Teaterforening præsenterer – Jesper Lundgaard i Frederikshavn Kirke

Musical Highlights og evergreens i vores smukke ny renoverede kirke –

oplev en helt unik stemning.

Lørdag den 10. november 2018 kl. 16.00

Billetter købes via: https://arenanord.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/72846

Der er max. 500 pladser efter først til mølle princip og prisen er KUN kr. 150,- + gebyr.

Om Jesper Lundgaard

Få danske sangere har vist den bredde i deres karriere som Jesper Lundgaard. Fra storladne musicals som Les Miserables, Phantom of the Opera og Chess til nærværende og underholdende shows på TV, i koncerthusene eller i kirkerne, hvad enten det er en kirkekoncert eller en julekoncert formår Jesper Lundgaard altid at skabe en ægthed og et nærvær i de kunstneriske sammenhænge som han indgår i.

Jesper Lundgaard blev opdaget af den kendte engelske sangpædagog Ian Adam, da han deltog i en Master Class i Svendborg. Ian Adam er kendt for sit samarbejde med Andrew Lloyd Webber omkring musicals som “Cats” og “Phantom of the Opera”. Han har undervist blandt andre Elaine Paige, Sarah Brightman og Boy George. På Adams’ opfordring tog Jesper til London for at få skolet sit åbenbare sangtalent. Det var et ”Farvel” til det gamle liv og et ”Goddag” til det nye og det fremmede. Han modtog sangundervisning, dramatimer og div. danse og træningstimer under sit ophold, og efter 2 år vendte han tilbage til Danmark til en storslået karriere på den danske underholdningsscene. Anmelderroserne væltede ned over det unge talent, og snart havde Jesper mange Musicals, TV-optrædener, CD-udgivelser og solokoncerter på CV’et.

Det sker i samarbejde med UGGERHØJ-biler

Åbningskoncert

Genåbningen af Frederikshavn kirke vil blive markeret med en koncert

Søndag d. 18. november kl. 19.30

Michaela Petri vil være solist med Nordjyske Strygere

Programmet omfatter bl.a. en ny blokfløjtekoncert, som Thomas M. Kursch har komponeret til netop denne begivenhed.

Nærmere oplysninger om program offentliggøres senere.

Der er gratis entré

Oboist Francois Leleux med strygetrio fra Aalborg symfoniorkester

Onsdag d. 21. november kl. 19.30

Vi får besøg af den internationalt anerkendte franske oboist Francois Leleux, der sammen med en strygetrio fra Aalborg symfoniorkester vil spille Mozart, Beethoven og Britten.

entré 100 kr.

Julekoncert med Anne Linnet og trio

Anne Linnet og hendes musikere besøger igen Frederikshavn Kirke 1. søndag i Advent.

Julekoncert d. 2. december 2018 kl. 19.30. Dørene åbnes kl. 18.30.

Det er efterhånden en tradition at Anne Linnet og hendes musikere gæster de danske kirker ved juletid. Anne Linnet har udtalt, at hun holder af den særlige stemning, der opstår i kirkerummene ved netop denne højtid. Til koncerterne vil det være hendes egne julesange der synges, men også sange med tekst af Johannes Møllehave. I denne intime og akustiske koncertform vil Anne Linnet også fortælle anekdoter om sangene og om, hvilke tanker omkring jul og tradition der ligger bag tilblivelsen af julesangene, ligesom publikum får lejlighed til at synge med på nogle af hendes største hits som f.eks. Tusind Stykker, Smuk & Dejlig og Barndommens Gade. Bemærk: På grund af Kirkens indretning, vil der fra visse siddepladser være begrænset udsyn. Det er muligt at gøre brug af ledsagerordning/kort til dette arrangement.

Arrangør: SIND Frederikshavn Lokalafdeling

(Entré: 260 kr. + evt. gebyr)

link til billetsalg: http://www.billetten.dk/event/72511