Gospelworkshop for konfirmander og efterfølgende Gospelkoncert

lørdag d. 8. februar kl. 10.00 - 16.00 for konfirmanderne.

Gospelkoncert kl. 15.00 i kirken for alle.

Gospelsangerinde Heidi Bisgaard står i spidsen, når der er gospel-dag i Frederikshavn kirke.

Konfirmanderne mødes i kirken kl. 10.00 til en dag, hvor der skal sammensættes og øves et program til den offentlige koncert kl. 15.00.

Alle er velkomne til at komme og høre svingende gospel fremført af konfirmanderne kl. 15.00

Klavermusik gennem Europa

Lørdag den 29. februar kl. 14.00

Klavermusik gennem Europa+

Klaverkoncert med Pianist Claus Zielke

Claus Zielke fik sin uddannelse fra det Jyske Musikkonservatorium med klaver som hovedfag tilbage i 1995.

Han har siden undervist på musikskolerne i Vildbjerg, Ringkøbing, Kolding, Aarhus og Aalborg.

I de sidste 21 år han Claus været musiklærer ved Den Musiske Skole i Hjørring.

Claus arbejder også med rytmisk kor og er nok - af mange - kendt fra sit arbejde med gospelkoret Concentus, hvor han er musikalsk leder.

Claus er også freelance musiker og har spillet i mange forskellige sammenhæng.

Han har bl.a. spillet sammen med Slesvigske Musikkorps i Haderslev, Prinsens Musikkorps i Skive og andre ensembler rundt om i landet, ligesom han har akkompagneret mange forskellige klassiske som rytmiske kor såsom Klarup pigekor, projektkor i mange forskellige sammenhænge mm.

Programmet ved denne lørdags klaverkoncert vil være en musikalsk blanding, skrevet af komponister fra den tidlige romantiske periode til den mere moderne periode i den klassiske musikhistorie.

Det byder på værker af bl.a. Ludwig von Beethoven, Robert Schumann, Frédéric Chopin, Isaac Albéniz, Jørgen Jersild, Einojuhani Rautavaara mm.