Frøholm/Tillung (N)

Entré 50 kr.

­­­Frøholm/Tillung (N)

Hardangerfele og accordion

Norske Frøholm/Tillung er en kritikerrost duo, som fik rigtig god kritik for deres album ”Eins” fra 2009. Siden da har de to piger turneret og udgivet en række album; både sammen som duo, som trioen Maar og det skotsk-norske Boreas. Hver for sig har de også udgivet en række album i forskellige konstellationer indenfor forskellige genrer.

I år finder de to piger tilbage til duo-formatet, når de besøger Frederikshavn Kirke, som i samarbejde med Det Musiske Hus og SQUEEZEBOX Festival arrangerer en koncert med duoen.

Frøholm/Tillung spiller velarrangeret norsk folkemusik og egne kompositioner med den største ro, overskud og en flot fornemmelse for traditionerne, samtidig med at de også krydrer musikken med flotte harmoniseringer.

”Sprelsk folkemusikk. Det spilles presist, levende, vakkert og inspirert.

De to høres ut som de skulle ha felles hjerne, hjerte og fingre, så godt er samspillet”

- Geir Hovsjø – Østlendingen / Hamar Dagblad.

SQUEEZEBOX International Accordion Festival afholdes for tredje år i Det Musiske Hus og strækker sig i år over fire dage med start i Frederikshavn Kirke torsdag aften.

Fredag d. 30. august åbnes dørene i Det Musiske Hus til en hyggelig aften med afslappet samvær og musik og lørdag d. 31. august afvikles der fra kl. 12.00 til 24.00 et tætpakket program, hvor kvalitetsmusik med harmonikaen som omdrejningspunkt præsenteres.

Billetter til SQUEEZEBOX Festival kan købes via www.sqbx.dk og www.arenanord.dk