Filmkredsen

Forårets film

Tirsdag d. 5. februar : "Du forsvinder"  med Trine Dyrholm og Nikolaj Lie Kaas

Tirsdag d 5. marts    : "Forfalskerne"  "verdenshistoriens største møntfalskneri" Oscar vinder for bedste
                                                                udenlandske film i 2008

Tirsdag d.2. april      : "Mig før dig"  filmen er baseret på den internationale bestseller "me before you"

Tidspunktet er kl. 17 til ca. 20. Aftenerne starter med en kort indledning til den film, vi skal se. Så ser vi filmen, hvorefter vi spiser aftensmad sammen, hygger og snakker evt. om filmen.

En folder om filmaftenerne kan fås i Sognehuset, Kirkepladsen 4, eller i våbenhuset i Fladstrand Kirke,  Den sendes ud til tidligere deltagere, som filmudvalget har navne og adresser på.

Det er gratis at se filmen. Aftensmad koster 40 kr. og er incl.1 glas vand/øl/vin, og tilmelding til aftenerne skal tilgå Kirkekontoret, Sognehuset, på telefon 98 42 05 99, email: kisw@km.dk.