Høstgudstjeneste for børnehaver, dagplejere og andre børn

Onsdag d. 23. september kl. 10.00

v/ kirke- og kulturarbejder Louise Haese og sognepræst Inger Borré

Denne formiddag byder vi indenfor i kirken til en kort gudstjeneste med skabelsen som tema. Vi skal bruge alle vores sanser og børnene skal rigtig i aktion med rekvisitterne. Det bliver ikke kedeligt, så kom frisk.
 Efter gudstjenesten går vi i sognehuset og spiser sammen.
 Vi håber, at se rigtig mange glade børn og voksne.

Tilmelding til Kirkekontoret på 98 42 05 99 eller kisw@km.dk senest mandag den 21. september kl. 12.00.

Familie gudstjeneste

Fredag den 25. september kl. 17.00
v/ Kirke- og kulturmedarbejder Louise Haese og sognepræst Inger Borré

Kom og vær med til en festlig familiegudstjeneste fyldt med rekvisitter og en hårrejsende fortælling. Denne aften skal der bygges, så på med arbejdshandskerne.

Efterfølgende er der gratis aftensmad i Sognehuset, og efter spisningen hygger vi os med en aktivitet, mens de voksne får en kop kaffe eller the.

Af hensyn til maden er der tilmelding senest onsdag den 23. september kl. 12.00 til kirkekontoret på tlf. 98 42 05 99 eller mail: kisw@km.dk

Halloween

Fredag d. 30. oktober kl. 17.00 v/ sognepræst Mia Geisler

Familiegudstjenesten har denne gang Halloween som tema.

Der er ingen tvivl om at børnene har taget Halloween til sig, da det giver muligheden for at holde en fest på et tidspunkt, hvor der stadig er langt til julen, og mørket begynder at snige sig ind på os. Børn og voksne er velkomne til at komme udklædte i deres halloweenkostumer i kirken, hvis I har sådanne nogle.

Efter den korte gudstjeneste er der aftensmad i Sognehuset og efterfølgende en lille aktivitet for børnene.

Tilmelding til aftensmaden senest tirsdag d. 27. oktober kl. 12.00 til kirkekontoret på tlf. 98420599 eller pr mail: kisw@km.dk

Familiegudstjeneste - Dåbsjubilæum

Lørdag d. 14. november kl. 10.00

v/ kirkens præster

Med barnedåb og dåbsjubilæum

I år får vi besøg af børneteatret "Ratatas", som vil vise os forestillingen "Dragen i bjerget"

Der vil være frokost i Sognehuset.

Familie gudstjeneste - Tavlerne

Fredag d. 20. november kl. 17.00
v/ kirke- og kulturmedarbejder Louise Haese og sognepræst Inger Borré

Denne aften får vi besøg, og vores gæst kommer med nogle rigtig tunge tavler. Hvad går det ud på?
 Skal tavlerne hænges op i kirken?

Af hensyn til maden er der tilmelding senest onsdag den 18. november kl. 12.00 til kirkekontoret på tlf. 98 42 05 99 eller mail: kisw@km.dk