Julegudstjeneste for skolebørn

Torsdag d. 19. december v/ sognepræsterne Janet Ligaard og Inger Due Borré

Inden eleverne fra Frydenstrandskolen går på juleferie, ønsker vi hinanden en rigtig glædelig jul i Frederikshavn kirke med tre gudstjenester.

Alle store som små elever skal høre historie og synge med på julesange så taget letter.

Det plejer at være en festlig formiddag i kirken og vi glæder os til at se elever som lærere.

Familiejulegudstjeneste juleaften

juleaftensdag d. 24. december kl. 13.30 v/sognepræst Inger Due Borré

Juleaftensdag holder vi gudstjeneste for hele familien.

Det er en kort gudstjeneste, hvor vi skal høre en meget kendt historie og ellers synge julesangen som alle kan synge med på.

Det bliver festligt, så kom store som små, inden der skal ses Disney Show i fjernsynet.

Fastelavnsgudstjeneste

fredag d. 14. februar kl. 17.00 v/ sognepræst Inger Due Borré

Fastelavnsgudstjenesten er noget ganske særligt.

Det er altid dejligt at se kirken fyldt med løver, robotter, Ninja Turtles, prinsesser og meget meget mere.

Det er en festlig gudstjeneste for hele familien, som byder på bl.a. sange og en god historie og der vil være rig mulighed for at hygge sig med de mange andre udklædte børn.

Efter gudstjenesten slår vi katten af tønden i Sognehuset.

Vi spiser aftensmad med pizza og sodavand

Det er gratis at deltage i spisningen, men tilmelding ska ske til kirkekontoret på tlf. 98420599
eller mail: kisw@km.dk senest torsdag d. 13. februar kl. 12.00