Halloween

Onsdag d. 30. oktober kl. 17.00 v/ sognepræst Inger D. Borré

Tema: Halloween

Der er ingen tvivl om at børnene har taget Halloween til sig, da det giver muligheden for at holde en fest på et tidspunkt, hvor der stadig er langt til julen, og mørket begynder at snige sig ind på os. Kirken har også taget Halloween til sig, men vælger at fokusere på lyset som tema. Børnene er velkomne til at komme i deres halloweenkostumer i kirken, hvis de har sådan nogle. Efter den korte gudstjeneste er der aftensmad i Sognehuset, og inden vi siger tak for i dag, er det muligt at deltage i græskarværkstedet. Vi har græskarrene, men du skal selv have en god kniv med. Så laver vi lygter, som familien får med sig hjem.

Tilmelding til aftensmaden senest mandag den 28. oktober kl. 12.00 til Kirkekontoret tlf. 98 42 05 99 eller mail: kisw@km.dk.

Alle er velkomne – tag gerne hele familien med.

Familiegudstjeneste med dåbsjubilæum

Lørdag d. 16. november kl. 10.00 v/sognepræsterne Janet Ligaard og Inger D. Borré

Tema: Noas Arks tegn.

Vi byder alle indenfor til en kort gudstjeneste, hvor vi skal høre historie, synge og måske er der en lille overraskelse?

Efter gudstjenesten er der en let frokost i Sognehuset, hvor vi laver en aktivitet sammen,
inden vi slutter ca. kl. 12.00.
For dem som har 4-års dåbsjubilæum, vil der blive udleveret en gave og et diplom.

TIlmelding til frokosten senest fredag d. 14 november kl. 12.00 til Kirkekontoret på tlf. 98420599 eller mail kisw@km.dk

Alle er velkomne  - tag gerne hele familien med.