"Musik og fordybelse"

et samarbejde med Lokal Psykiatrien for brugere og deres pårørende
v/organist Claus Bach Nielsen og sognepræst Inger Borré

Vi mødes i Frederikshavn Kirke til en halv times afslapning med musik og et par ord med på vejen.
 Der er mulighed for selv at medbringe et liggeunderlag og/eller et tæppe, hvis man gerne vil have mulighed for at ligge i koret.
 Det kræver ikke tilmelding og efterfølgende går vi i Sognehuset og får kaffe/the og en småkage krydret med socialt samvær.

·         Tirsdag den 20. oktober kl. 15.00    Aflyst

·         Tirsdag den 24. november kl. 15.00   Aflyst

·         Tirsdag den 8. december kl. 15.00

"Open by Christmas" AFLYST

Fredag d. 27. november kl. 16.00 - 21.00 i Sognehuset/ kirken

Kom til en hyggelig dag i Sognehuset og Frederikshavn kirke.

I kirken holder vi ”Bach-Friday” med en masse god musik.

I Sognehuset kan du få en kop kaffe og købe din juledekoration, adventskrans og lidt hjemmebag, samt kreative ting fra sognets håndarbejdsklubben.
pengene går til et godt formål.

Børnene kan lave kreative gaver og pynt eller at være med til at lege gamle lege på 1. sal, mens mor og far nyder et glas gløgg og et par æbleskiver.
der vil blive danset om juletræ, og vi får besøg af julemanden, der deler slikposer ud til børnene.
Det bliver en hyggelig stund for hele familien – vi glæder os til at se jer !

Hold øje med det endelige program i ugeavisen op til Black Friday.